Windows Server 2008 R2 nedlægges
Har du opgraderet endnu?
Der er snart ikke lang tid til at Windows Server 2008 R2 nedlægges. D. 14. januar 2020 ophører support endegyldigt og dermed også de dertilhørende sikkerhedsopdateringer. Hvis ikke der tages hånd om dette, kan det udsætte hele din IT-infrastruktur for signifikante sikkerhedshuller. Det er derfor kritisk at der inden udgangen af året fastlægges en klar plan for, hvornår og hvordan en opgradering skal udføres.
Da opgraderingen skal foretages før eller siden anbefales det, at man evaluerer sin serverliste og sikrer at infrastrukturen er up-to-date hurtigst muligt. Skulle man stå med en eller flere Windows Server 2008 R2 skal de opgraderes til Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 eller Windows Server 2019.
Ud over de sikkerhedsmæssige aspekter er der også en række andre begrænsninger ved Windows Server 2008 R2, hvad angår ydeevne, kapacitet og skalerbarhed. Opgraderingen fra Windows Server 2008 R2 er derfor også en mulighed for at skabe fundamentet og rammerne for virksomhedens fremtidige drift.
Itavis hjælper jer med opgraderingen
Hos Itavis har vores it-konsulenter mange års erfaring med planlægning og eksekvering af opgraderinger af styresystemer. For at hjælpe jer bedst muligt i mål med opgraderingen vil de:
  • Analysere og skabe en oversigt over hvordan jeres serverlandskab kan sammensættes og optimeres til fremtiden.
  • Rådgive om hvilke OS-versioner og licenser, der passer bedst til jeres behov og økonomi.
  • Sammensætte en præcis eksekveringsplan for opgradering tilpasset jeres virksomheds arbejdsrutiner.
  • Udføre eksekveringen af opgraderingerne af de forskellige servere i henhold til aftalte service-vinduer.
  • Dokumentere forløb og resultat til fremtidig revisions- og compliance brug.
Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med at lægge Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2 endeligt i graven.