NEXT GENERATION IT SERVICES. TEKNOLOGISK UDVIKLING OG IT-DRIFT I MERE END 20 ÅR
Vi stræber efter at drive vækst hos vores kunder gennem et fundament i vores managed cloud platform. Med digitaliserede processer øger vi effektiviteten og forbedrer sikkerheden, så din forretning lettere kan rykke sig til et højere niveau.
Vi har i dag afdelinger i tre forskellige lande og leverer services til nogle af Danmarks førende virksomheder. Udover at specialisere sig i IT-infrastruktur og IT-drift kigger vi også fremad. Vi hjælper med at udarbejde en IT-strategi, der understøtter dine visioner. Vores tekniske projektledere og erfarne IT-arkitekter gør sammen strategien eksekverbar, og sørger for at få den implementeret, så I får de bedste betingelser for at vækste jeres virksomhed.
Med Itavis som samarbejdspartner får du et værdiskabende fundament til din IT. Din tid vil blive brugt på at udvikle forretningen i stedet for at håndtere den daglige drift. Kritiske processer bliver digitaliseret mens din sikkerhed bliver styrket. Alt i alt kan vi sammen realisere dit teknologiske potentiale.
VORES SERVICE
Vi ved hvor afgørende god kemi og et godt tillidsfuldt forhold mellem leverandør og kunde er for et succesrigt samarbejde. Derfor kommer den gode service altid i første række. Vores tilgang er, at det kræver den helt rette grad af nærvær og opmærksomhed for at kunne levere den bedste ydelse.
Mere end bare hosting

Vi er her både før, under og efter IT-projektet søsættes. Vi hjælper med at definere strategien, lave en plan og lede projektet i mål.
Vores erfarne IT-arkitekter er dem, der forstår strategien og kan designe en løsning, der matcher den med respekt for hele organisationens behov.
Altid oppe. Du har ikke lyst til at møde ind mandag morgen og systemerne er utilgængelige. Vores Operation Center er bemandet 24/7 og altid klar til kamp.
Datacenter, netværk, backup, hardware osv. Vi har hvad du har brug for og du skal ikke rundt til flere forskellige leverandører for at være dækket ind.
Hos os får du

Det sidste du har brug for er at blive glemt når underskriften er sat. Hos os får du en fast tilknyttet SDM’er, der er dit anker hos os og løbende holder dig opdateret.
Når det kommer til IT-drift er der hierarkier og processer der skal overholdes. Men som virksomhed er vi altid nede på jorden og nemme at få fat i. Kig forbi, så giver vi en kop kaffe.
Om det er de helt store strategiske linjer, der skal tegnes eller du blot har brug sparring på et aktuelt IT-projekt, så har vi folk, der kan matche dig.
Kan du ikke få nok?
Tag fat i os eller se hvordan vi har hjulpet vores kunder