DanCenter
+ 8000
ferieboliger
6 års
partnerskab
“DanCenter sender folk på ferier i hele europa”...
MED 24/7 TILGÆNGELIGHED PÅ DERES IT SYSTEMER HOS ITAVIS
Der er løbet meget vand under broen siden DanCenter første gang sendte folk på ferie. Fra personligt fremmøde og bestilling over telefon foregår det hele nu online. Brugerne har vænnet sig til, at det går lynhurtigt at skabe sig et overblik over muligheder og pris samt at booke den endelige rejse. Itavis sørger derfor for den optimale kombination af datacenterfaciliteter og drift. DanCenter kan derfor trygt koncentrere sig om at udvikle deres digitale platform og drive deres forretning.
En tryg placering i Itavis datacenter betyder at DanCenter...
… sikkert kan afvikle alle deres nødvendige IT-platforme når der skal formidles drømmerejser i hele Europa til glade og forventningsfulde feriegæster.
Disse inkluderer ferietjenester, online-booking, selvbetjeningsplatforme, hjemmeside, interne systemer og arbejdsapplikationer. Over 8.000 ferieboliger gør DanCenter til en af de største udbydere på markedet i Danmark.
DanCenter har desuden 100 medarbejdere fordelt på lokalkontorer…
… ude på de mange feriedestinationer. Det er derfor altafgørende, at der altid er adgang til alle IT-platforme og -systemer for medarbejdere på alle lokationer, så hovedkontoret altid kan servicere remote kontorerne og holde forretningen kørende. Nedetid på systemerne kan desuden hurtigt ende i værst tænkelige scenarie: At kunderne smutter videre til den næste udbyder af ferieboliger.
Derfor har DanCenter valgt Itavis som hostingpartner og IT-leverandør og vi sikrer, at DanCenters systemer altid er i luften gennem redundans og hurtig failover funktion til et sekundært Disaster Recovery site, skulle der ske noget på det primære site.
Med Itavis har DanCenter fået...
99,98 % garanteret oppetid på alle deres systemer
Failover funktion til sekundært Disaster Recovery Site
Offsite backup af alle virtualiserede maskiner
24/7 tilgængeligt Operation Center
En fast tilknyttet Service Delivery Manager hos Itavis til at sikre DanCenters konstante tilfredshed
Hvad venter du på?
Få priser på hvad det koster at tage din IT til det næste niveau
Næste skridt
SE VORES ANDRE KUNDECASES