Dansk Boldspil-Union
+ 100.000
brugere
7 års
partnerskab
“DBU samler hele fodbold-danmark”...
MED EN SOLID HOSTING-PLATFORM HOS ITAVIS
DBU har behov for en infrastruktur med høj stabilitet og en professionel håndtering af deres data. Derfor har de valgt Itavis som deres hosting-platform. Vi sørger nemlig for en skræddersyet platform, der kan håndtere stor belastning, samtidig med at vi har Danmarks sikreste datacenter. Vi giver DBU muligheden for at fokusere på udvikling, mens vi tager os af deres infrastruktur.
“Med flere hundrede tusind brugere af vores systemer og apps, er det bydende nødvendigt at have Itavis som hostingpartner, der håndterer vores data 100% professionelt og med et højt serviceniveau.”
Heidi Lühtje
IT Chef - DBU
Et stabilt og sikkert fundament, der giver DBU tid til at fokusere på udvikling
En af de mest downloade apps i Danmark ligger i dag hosted hos Itavis; nemlig DBU’s ”Fodbold” app til iOS og Android, der samler hele fodbold Danmark ned gennem divisionerne og årgangene på én enkelt platform.
Her kan forældre og spillere se live-score og der uploades i stor stil data op fra hele landet af dommere og trænere gennem hele ugen.
Derfor er det også en app der belastes af meget trafik på kampdage og som der stilles utroligt høje krav til, hvad angår performance og stabilitet.
Med direkte adgang til vores arkitekter har DBU fået en skræddersyet platform
Vores arkitekter i IT-infrastruktur har i tæt dialog med både DBU og app-udviklerne lavet et løsningsdesign og bygget en platform, der kan håndtere stor belastning og tager højde for de små nuancer.
Med hundredtusindvis af brugeres personlige data gemt i appen har hensyn til GDPR og databehandling også været af høj prioritet.
Derudover har det været en vigtig faktor, at kommunikationen i dagligdagen mellem DBU, app-udviklerne og Itavis kan foregå gnidningsfrit.
Med Itavis har DBU fået...
State of the art IT-infrastruktur baseret på førende enterprise teknologier
Danmarks sikreste datacenter med 99,98 % oppetid
Virtuelt setup med mulighed for snapshots til rollback ved opgraderinger, hurtig failover ved hardwarefejl etc.
Fleksible changes med respekt for både app-udviklere og ITIL
Hvad venter du på?
Få priser på hvad det koster at tage din IT til det næste niveau
Næste skridt
SE VORES ANDRE KUNDECASES