Arkitekter & Udvikling
FRA TANKE TIL HANDLING. REALISÉR DINE VISIONER MED VORES IT-ARKITEKTER

Masser af skyts. Hvad end du møder af udfordringer, har du et es i ærmet. Sparring og løsninger er aldrig længere væk end et opkald.

Ingen grund til hovedpine. Vi hjælper dig med at finde hoved og hale i gamle installationer og systemer.

Det er ikke altid det sidste nye, der er det bedste. Vi sørger for at du matches med den teknologi, der er mest optimal for dit specifikke behov.

Tillid tager tid at opbygge. Derfor sørger vi for, at har du adgang til de folk hos os, der kender dig og dit setup.

Få priser
Få priser eller hør hvordan vi kan hjælpe til en uforpligtende snak.
SPECIALISEREDE IT-ARKITEKTER ER EN KNAP RESSOURCE. BRUG VORES
Det bliver nemt at realisere dine udviklingsplaner på IT-fronten med vores store arsenal af kompetencer fordelt på en bred vifte af branchens dygtigste IT-arkitekter. At gå fra tanke til handling og samtidig balancere en masse interessenters ønsker og behov kan være noget af en udfordring. Dertil kommer hensynet til virksomhedens eksisterende integration og afhængigheder mellem programmel, systemer, slutbrugere og arbejdsgange.
Du har allerede de overordnede tanker og idéer om retningen for udviklingen. Men du mangler den tekniske viden til at afgrænse projektet og komme i mål. Vores IT-arkitekter hjælper med at rede trådene ud og giver dig IT-færdighederne til at skabe den udvikling, der understøtter jeres ambitioner i virksomheden.

BRED KONSULENTBASE
Få adgang til vores store spektrum af højt uddannede IT-arkitekter. Vores flåde af dygtige konsulenter har kompetencer inden for bl.a. IT-infrastruktur, databaser, netværk, IT-sikkerhed, virtualisering og Microsoft. Hvad end der måtte opstå af udfordringer har vi folk, der kan hjælpe.
ANALYSE & DESIGN
Det gælder om at komme godt fra start. I en fælles workshop med afsæt i jeres visioner, ønsker og behov får vi udarbejdet en præcis analyse af jeres nuværende IT-situation med identificering af muligheder for udvikling. Vi designer en skræddersyet løsning, der løfter niveauet af jeres IT.
IMPLEMENTERING & DOKUMENTATION
Det er ikke altid lige til at implementere IT-løsninger. Mange ting kan gå galt og det skal ske med respekt for dine arbejdsgange. Lad os stå for implementeringen. Når vi er i mål, har du detaljeret dokumentation af løsningen, så I altid har overblikket over alle komponenter og enheder.
VEDLIGEHOLDELSE & SPARRING
En IT-løsning skal holdes ved lige. Ellers sander den til og kan i værste fald ende med at kompromittere virksomhedens IT-sikkerhed. De samme folk som hjalp dig i mål, står efterfølgende til rådighed til vedligeholdelse af løsningen og løbende sparring på IT-fronten.
Bliv inspireret af vores eksisterende partnerskaber
Hvad venter du på?
Få priser på hvad det koster at tage din IT til det næste niveau.
Få priser