Beredskab & Drift
FOKUSÉR PÅ FREMTIDEN. VI HÅNDTERER PROBLEMER UNDERVEJS

Vi overvåger din infrastruktur 24/7 og reagerer med det samme, hvis uheldet er ude. Vi tager det fulde ansvar for funktionaliteten af din IT.

Med kort responstid sørger vi for, at dit problem bliver taget hånd om og uddelegeret til en specialist med det samme. Hos os læsser du bare problemet af, så du kan komme videre.

Du vil blive betjent af teknikere med forståelse for din forretning og IT-løsning. Det er næsten som om de er en del af dit team.

Selv de mindste udfordringer kan kræve sparring. Du kan bruge os til sparring og problemløsning på alle slags problemer – store som små.

Få priser
Få priser eller hør hvordan vi kan hjælpe til en uforpligtende snak.
LÆG TRYGT DRIFTEN BAG DIG. KONCENTRÉR DIG OM FORRETNINGS-UDVIKLING I STEDET
Håndtering af IT-problemer stjæler ofte tiden, der egentlig skulle bruges på forretningsudvikling. Det er også klart, da IT-problemer kan nedsætte effektiviteten markant. Derfor giver det mening at lægge ansvaret for funktionaliteten af din IT over på en virksomhed som vores. På den måde giver du din organisation plads til teknisk at fokusere på udvikling og optimering af din forretning - Denne gang med en forsikring om at din IT virker som den skal.

24/7 OPERATION CENTER
Vores Operation Center er tilgængeligt alle timer i døgnet på forskellige lokationer. Aflast din drift – specielt på skæve tidspunkter.
LØBENDE SIKKERHEDSEVALUERING
Alle ændringer i din IT-infrastruktur bliver evalueret i vores sikkerhedsudvalg før de bliver udført. På den måde beskytter vi din infrastruktur mod sikkerhedshuller og nedbrud.
BRUGERTILPASSEDE DASHBOARDS
Den bedste måde at levere en god service sker med gennemsigtig rapportering. Hos os kan du få et brugertilpasset indblik i hvad du finder mest relevant. Oppetid, status på projekter, ventende tickets – du bestemmer.
AUTOMATISK PATCHING
Minimer sikkerhedshuller med garanti for fuldt opdaterede enheder. Vi patcher automatisk dine enheder på de mindst forstyrrende tidspunkter.
Bliv inspireret af vores eksisterende partnerskaber
Hvad venter du på?
Få priser på hvad det koster at tage din IT til det næste niveau.
Få priser