IT infrastruktur
DET IDEELLE IT-FUNDAMENT TIL UDVIKLING AF DIN FORRETNING

Afhængig af din størrelse, strategi og behov kan vi levere en cloud løsning, der lever op til markedets højeste standarder. Fuld skalerbarhed, ingen nye investeringer i hardware og overblik over økonomien.

Sikkerhedstrusler bliver hele tiden mere sofistikerede. Det skal jeres IT-sikkerhedsløsninger kunne matche. Vi opdaterer løbende vores arsenal af sikkerhedsservices, så I altid er på forkant med udviklingen.

Skru op og ned som det passer jer. Ved brug af strømlinede koncepter og med flere fysiske enheder på lager kan der altid justeres i kapaciteten. Dette gælder både i datacenter og på netværk.

Vores datacentre driftes på energi fra 100 % strøm fra vedvarende energikilder. Nærmere bestemt hydro power fra vandkraftværker i Sverige.

Vores services leveres altid på markedets førende teknologier. Ikke altid de nyeste, da vi ikke vil risikere fejl grundet børnefejl. Men når vi vurderer, at teknologien er moden tager vi den i brug

Få priser
Få priser eller hør hvordan vi kan hjælpe til en uforpligtende snak.
Datacenter & Cloud
JERES DATACENTER I EN CLOUD, DER ALTID UNDERSTØTTER FORRETNINGEN
Få jeres datacenter placeret i en cloud-løsning, der tager højde for differentierede behov og økonomi. Vores datacenterfaciliter lever op til markedets højeste standarder og driftes på 100 % grøn energi.
Private & hybrid cloud
Førende datacenterfaciliteter
Multi-cloud selvbetjening
Forskellige SLA’er efter behov
100 % grøn energi

Netværk
STABILITET, KOMPLEKSITET OG SIKKERHED UDEN DU SKAL TÆNKTE OVER DET
Forbind jeres kontorer, datacenter og medarbejdere på tværs af lokationer. Et strømlinet og sikkert netværk, der er tilgængeligt for brugerne uden single-points-of-failures.
Network-as-a Service
Topology
Firewalls, Switches & Access Points
SSID & Segmentation
WAN, LAN & WI-FI

IT Sikkerhed
SIKKERHED HELE VEJEN RUNDT I DIT DIGITALE ØKOSYSTEM
Beskyt din virksomhed med en mur af intelligente IT-sikkerhedsløsninger. Gennem en bred vifte af forskellige services, styrker vi jeres forsvar i kampen mod ransomware og andre trusler.
3-2-1 (1) Backup & Disaster Recovery
SIEM & Security Operations Center
Antivirus & PAM
Next-Gen Firewall
Databeskyttelse & ITIL

Digital Arbejdsplads
GIV DINE MEDARBEJDERE EN FUNKTIONEL ARBEJDSPLADS. PÅ KONTOR, UDE ELLER HJEMME.
Få en løsning, der gør at jeres medarbejdere kan arbejde sikkert uden at skulle være afhængige af fysiske enheder. Arbejdspladsen i skyen udstyres med jeres virksomheds applikationer, systemer og politikker.
Slutbrugeradministration
Endpoint Device Management
Virtual Desktop Infrastrukture
Microsoft 365
Central styring og administration
Bliv inspireret af vores eksisterende partnerskaber
Hvad venter du på?
Få priser på hvad det koster at tage din IT til det næste niveau.
Få priser