VÆR MED TIL AT GØRE TEKNOLOGI OG IT TIL EN DRIVKRAFT FOR VÆKST
Hos os bliver du en del af en flok unikke mennesker med en inkluderende kultur. Sammen stræber vi efter at levere teknologiske løsninger, der gør en forskel.
Åbne stillinger
+40
ansatte
remote
arbejdsmuligheder
3
lande
arbejdsplads
i skyen
Vi balancer selvstændighed og samarbejde
Projektorienteret samarbejde og agile arbejdsgange, der sikrer kreativitet og kvalitet gennem hyppig sparring, kombineret med selvstændighed med ejerskab og fokus på bestemte arbejdsopgaver for at sikre en stejl læringskurve.
Vi har forståelse for vores kunders behov
Vi kan ikke skabe værdi uden at tage højde for vores kunders behov. Derfor arbejder vi ud fra hyppig kundekontakt og korte feedback loops på vores løsninger.
Vi leverer resultater ved at være anderledes
Mærkbare resultater sker typisk ved at gå mod strømmen og tænke innovativt. Vi går mod strømmen og fokuserer på værdi, så vi skaber resultater, der gør en forskel.
Vi nørder teknologi OG it
Om det er de nyeste digitale trends eller en ny firewall med fede sikkerhedsfeatures. Vi elsker at gå i dybden med det. Det vigtigste er dog at det kan tage vores kunder til et nyt niveau.
Det skal være sjovt undervejs. Vores største sejre er et resultat af glæden ved at arbejde i Itavis
Vi gør meget ud af at skabe et miljø, der er sjovt at arbejde i. Vi skaber stærkere relationer ved at inkludere alle både fagligt og socialt. Med 3 lokationer på tværs af landegrænser kræver det også en ekstra indsats for at skabe en samhørighed. Og for at give kulturen et boost holder vi derfor løbende sociale arrangementer som fx:
  • Udlandsture til vores udenlandske afdelinger - København, Budapest og Beograd.
  • Fredagsbarer i kælderen med billard, bordfodbold og pokerturnering.
  • Fælles uddannelsesforløb internt og ude af huset.
  • Vin og ølsmagning.
  • Fodboldture i Europa.
Stemningsbillede fra vores 20 års jubilæum i 2021.
DYK NED I VORES ÅBNE STILLINGER