den komplette sikkerhedsløsning

cybersikkerhed

Med udgangspunkt i NIST Cybersecurity Framework, sikrer vi en omfattende beskyttelse. Endpoints, servere, netværk og brugere - uanset om I er i skyen eller on-prem. Vores sikkerhedsplatform dækker alle aspekter.
Beskyt din infrastruktur

Avancerede sikkerhedsløsninger

Minimér dine sårbarheder og beskyt forretningen fra alle fronter

Disse tiltag er til dem, der er klar til at gå skridtet videre. Her bliver kompetencer løftet inden for Protect, Detect, Respond og Recover i NIST, og sikrer dig dermed fuldt ud. Du får altså her muligheden for at beskytte dig hele vejen rundt i dit digitale økosystem.

Endpoint Detection & Response

Den mest avancerede sikkerhedsløsning til dine endpoints

Den mest avancerede sikkerhedsløsning til endpoints. Vores EDR er i stand til automatisk at overvåge og beskytte dine endpoints i realtid ved brug af AI og machine learning algoritmer.
Den vil kunne opfange mistænksom adfærd og hurtigt opdage tegn på at enheder er ramt af malware og ransomware. Disse enheder vil straks blive isoleret og mistænkelige aktiviteter lukket ned, samtidig med at du vil få en alarm. Skulle en hacker forsøge at angribe andre enheder giver den også besked.
Hør mere om Itavis EDR

Managed SOC

Konstant overvågning og øjeblikkelig reaktion på sikkerhedshændelser

Nedbring time-to-react markant ved at outsource ansvaret for overvågning, analyse og reaktion på sikkerhedshændelser til vores 24/7 Security Operations Center (SOC).
Opdag angreb i realtid
Proaktiv threat hunting
24/7 Incident Response
Udbedring af angreb
Hør mere om vores Managed SOC

Privileged Access Management

Den stærkeste sikkerhedsløsning inden for adgangskontrol og privilegerede rettigheder

Med vores PAM-løsning får du samlet din kontrol og dit overblik over alle priviligerede konti og adgange, og dermed neutraliseret en af de største cyberrisici overhovedet.
Least-privilege princippet vil blive håndhævet ved at give færrest mulige rettigheder til alle brugere og derefter tildele midlertidige rettigheder efter behov og den rette godkendelse. Derudover kan privilegerede adgange let granuleres ned til at brugeren kun får adgang til de ressourcer, der skal bruges.
Adgang kan desuden gives til tredjeparter med et manuelt godkendelsesflow, så de aldrig ser et password. Samtidig bliver alle privilegerede sessions optaget og handlinger logget, så du har fuld indsigt i hvad der foretages.
Hør mere om vores PAM-løsning

Backup & BCDR-løsning

Komplette backupløsninger og hurtig disaster recovery.

Vi leverer en fuld backupløsning ud fra en 3-2-1-1-0 backupstrategi. Det vil sige, at du har 3 kopier af data på 2 forskellige medier, hvor 1 kopi placeres off-site og 1 kopi placeres offline. Samtidig udføres der validitetstjek af kopierne, så man er sikker på 0 fejl.
Skulle du blive ramt af ransomware eller nedbrud, så sikrer vores BCDR-løsning, at din forretning hurtigt kommer op at køre igen. Samtidig bliver alle sikkerhedskopier scannet for ransomware før gendannelse. Du vil dermed altid kunne 'skrue tiden tilbage' til et øjebliksbillede taget, før angrebet skete.
Hør mere om vores Backup og BCDR-løsninger
FIND UD AF HVOR VI KAN HJÆLPE
Book et intromøde med Stig

Cyber essentials

alt det du ikke kommer uden om

En samlet pakke der opfylder de grundlæggende behov inden for cybersikkerhed og løfter kompetencer inden for Identify, Protect og Detect i NIST. Alt det du ikke kommer udenom, hvis du tager cybertruslen seriøst.
Hør mere om Cyber Essentials

Pragmatisk risikostyring

Vi anbefaler, at der løbende bliver foretaget en Risk Assessment, så fundamentet til risk management processer er på plads.
Du får tilknyttet en fast Service Delivery Manager, som kan hjælpe jer med at risikostyre og få planlagt og prioriteret tiltag til at nedbringe jeres cyberrisici.

Endpoint Protection Platform (Antivirus)

Vores EPP fungerer som en next-generation antivirus, der bruger machine learning til at beskytte dine enheder mod cybertrusler som virus, malware og ransomware.
Modsat traditionel antivirus, der er baseret på kendte trusler er du med AI bedre beskyttet mod mere avancerede trusler som fx. zero-day angreb.

Ransomware Detection

Med ransomware detection får du en teknologi, der kan dæmme op for de ødelæggende konsekvenser ved ransomware-angreb.
Dine enheder vil konstant blive overvåget for mistænkelig adfærd og kan opdage tegn på ransomware-infektioner i deres tidlige stadier. Når en enhed bliver ramt, isoleres den straks for at inddæmme spredningen af ransomware og minimerer skaden på dine data og systemer.

pATCH mANAGEMENT

Med patch management får du automatisk udrullet sikkerhedsopdateringer på OS-niveau og i 3. parts applikationer, så din virksomheds it-infrastruktur altid er beskyttet mod de nyeste trusler.
Vores planlagte servicevinduer sikrer, at opdateringerne udføres på et tidspunkt, der passer ind i din virksomheds rutiner, og vores it-specialister følger nøje med i processen for at sikre, at alt kører problemfrit.

AWARENESS TRÆNING

Som en del af vores awarenesstræning tilbyder vi onlinekurser i cyberhygiejne for at hjælpe dine medarbejdere med at forstå, hvordan man beskytter sig selv og virksomheden mod cyberangreb. Kurserne dækker emner som sikker adfærd på internettet, stærke adgangskoder, og hvordan man genkender og undgår phishing-forsøg.
Desuden tilbyder vi også phishingkampagner, hvor vi simulerer phishing-angreb for at teste dine medarbejderes evne til at genkende og afvise dem.
På denne måde kan vi hjælpe med at øge bevidstheden om cybertrusler og styrke dine medarbejderes evne til at forsvare virksomheden mod angreb.
FIND UD AF HVOR VI KAN HJÆLPE
Book et intromøde med Stig