Lad os udforske jeres muligheder for sikker digitalisering

Lad os sammen finde ud af hvordan du bedst udvikler og sikrer din forretning med IT og digitalisering.
Naviger problemfrit uden om IT-udfordringer med iterativ sparring.
Styrk virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur inden for budgettet.
Effektiv driftsplatform og 24/7 overvågning med it-specialister.
Formuler og implementer en klar IT-strategi for fremtiden.
Alle vores successhistorer er startet med et intromøde.
Jeg kan varmt anbefale Itavis til enhver, der leder efter en pålidelig hostingudbyder med en personlig og tæt service. Deres drift er stabil og pålidelig, og jeg har aldrig oplevet nedetid på vores systemer.

Michael Falsig

Vice president

Med flere hundrede tusinde brugere af vores ’Fodbold App’, er Itavis en ideel hosting-partner – specielt på kampdage. Skulle der opstå udfordringer reagerer Itavis lynhurtigt.

Heidi Lüthje

IT CHEF

Itavis er en vigtig strategisk samarbejdspartner ift. at sikre en høj oppetid og driftsstabilitet i vores Veeam-backup. I et komplekst IT-landskab får vi altid indsigtsfuld rådgivning fra Itavis.

Jacob Brønnum-Schou

IT CHEF

We were looking to move from several regional service providers with fragmented technical solutions to one integrated network and security stack with an end-to-end managed service.

Laurent Gaertner

Global Director of Networks

Itavis håndterer vores IT-drift, så vi kan fokusere kræfterne på de praktiserende læger. Tæt kontakt, stærk rådgivning, og dygtige indenfor infrastruktur, netværk, og sikkerhed.

Jan Kristensen

IT CHEF

Efter at have kæmpet med et fragmenteret netværk og utallige sikkerhedsudfordringer, leverede Itavis en uundværlig Cisco Meraki-løsning. Nu har vi fuldt overblik, skalerbarhed og store besparelser.

Sigurdur Gudnason

Manager of IT Operations & Support

Udover, at vores IT-drift er i trygge hænder hos Itavis, så er vores fast tilknyttede Service Delivery Manager altid til at få fat i, hvad end vi måtte have af spørgsmål.

Nina Harjo

IT CHEF

Vores risk assessment var en sand øjenåbner, som gav os en dybere forståelse af vores sikkerheds-behov. Itavis satte vores nuværende løsninger i perspektiv og belyste, hvad vi bør forbedre.

Jesper Hein Andersen

IT CHEF

Itavis løfter vores IT-drift og sikkerhed til nye højder. Med stærke kompetencer i sikkerhed, cloud og drift, er de en essentiel partner i vores vækstrejse.

Jette Wagtberg Sen

COO

Vores samarbejde med Itavis er karakteriseret af god kemi og høj performance, hvor de leverer en skalérbar hostingløsning med minimal nedetid.

Jesper Graff

IT CHEF

Book et intromøde med Stig
I en 30-60 minutters online-session vil vi diskutere, hvordan Itavis kan hjælpe din virksomhed med at fremskynde digital transformation, styrke din cybersikkerhed og optimere din IT-drift.